Terima kasih kerana sudi follow blog saya :)

Monday, June 6, 2011

Spaghetti Bersos Cendawan


close up sikit :)

Resipi ni saya dapat dari laman web kongsi resipi dan dikirim oleh kakak mamanur. Disebabkan malam ni kami makan diluar makan thari ni malaslah nak makan nasi..(mengabih boreh jo) hehehh!! so tgk stock spaghetti ada...kira masak ni la...ye tak...


ini lah laman blog Mamanur...korang nak resipi jenguk blog tuannya ye :)
http://mamanurashikindapurrezekiku.blogspot.com/2011/04/spaghetti-bersos-cendawan-ala-ala.html

rasanya lebih afdal mcm tu kan..credits to mamanur for this awesome dish! sedappppp!!! :D

wah!! anak saya kat sedap!! terima kasih ye :)

2 comments:

  1. Salam kunjungan... blog menarik, senang2 singgah la ke blog saya ;)

    http://www.zuwairiaiman.com

    ReplyDelete
  2. terima kasih...InsyaAllah nanti saya singgah :)

    ReplyDelete